3 причини да не излизаш с бившия

  • love

Понякога ни е трудно да се разделим с човек, с когото сме споделяли много хубави и лоши моменти.
Тогава си казваме, че може да бъдем приятели и да се срещаме като такива. Има ли смисъл от това обаче.

Разбира се, че трябва да запазим добри отношения с бившия си, защото сме споделяли времето си с него, а то е едно от най-скъпите неща на човек, пише teenproblem.net.  И все пак не е много удачно да се срещаме с него, освен ако не е крайно необходимо.

Ето защо:

1. Чувствата няма как да се изпарят, ако са били истински.

Ако наистина имате чувства към този човек, те няма как да изчезнат. Щом сте се разделили обаче е имало причина да се стигне дотам – дали заради това, че любовта е била несподелен, дали заради неразбирателство. Тогава няма смисъл да опитвате пак, а е възможно да се подлъжете под влияние на емоцията, когато сте с него.

2. Всяка среща е поглед назад.

Живеем, за да гледаме напред. Там е нашия път и няма смисъл да обръщаме глава назад. Точно това правим, когато се срещаме с бившия си. Така няма как да живеем тук и сега, защото той е човек от миналото, с който сме прекратили отношенията си и сме ги оставили именно там по една или друга причина.

3. Може да развалите стабилни отношения.

Едва ли на някого е приятно да разбере, че половинката му се среща с бившия си. Ами представете си как бихте реагирали вие, а след това си направете сметка какво ще си помисли и как ще реагира човекът, който държи на вас и ви подкрепя във всяка една ситуация.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *