Седмичен хороскоп за 2-8 октомври

  • 132443gf

Овен Очаква ви една изключително наситена със събития седмица. Хубавите и не дотам приятните моменти ще се редуват един след друг така че не е лесно да се определи положителна или не толкова ще бъде седмицата. Точно както в истинския живот нещата ще се балансират. Понеделник и сряда са дните , в които ще имате най-много дар слово и ще може да постигнете това, което искате. В петък най-добре не се разбирайте нищо с никого.

Телец Тази седмица може да си направите експерименти, свързани с отношенията ви. Имате някои съмнения, така че смело създайте 1-2 ситуации, в които да видите как точно ще реагира партньора ви. Все пак ако всичко изглежда наред не търсете под вола теле. Ако сте сгрешили в преценката си дълго време ще трябва да се извинявате и реванширате.

Близнаци Седмицата ще е доста раздвижена в служебно отношение. Може да получите примамливи предложения, които обаче няма да са ви по сърце, въпреки изкусителното заплащане. Вие най-добре знаете с кое може да направите компромис. Но все пак не си въобразявайте, че ще може да издържите дълго време някъде, където не ви е приятно, вършейки още по-неприятна работа.

Рак Игнорирате важни моменти от живота ви. Някои от тях няма да може да върнат времето назад и рискувате да не участвате в доста важни събития. Помислете добре кое е по-важно и се опитайте да надникнете в бъдещето. Не забравяйте, че вашето участие е от изключително значение, особено ако става въпрос за дейности, свързани с деца.

Лъв През тази седмица ще трябва да отстъпите първенството. Направете го доброволно, за да не изпаднете в неприятната ситуация някой друг да и помоли. Истината е, че сте претоварени и не ви издържат нервите. Имате нужда да се успокоите и това е най-важното сега.

Дева Който вярва в чудеса – чудесата му се случват. Това ще важи с пълна сила за вас през идната седмица. Изобщо не слушайте ако някой се опитва да ви каже, че гледате прекалено розово на света. Това си е само негов проблем. Правете стъпка след стъпка, действие след действие и много скоро вашата приказка може да стане реалност. Само помнете, че щастието обича тишината.

Везни Тази седмица оставете предразсъдъците на страна. Имате достатъчно здрав разум, който понякога ви лишава от интересни преживявания, за да се изолирате още повече. Посветете следващите дни на разходки, излизания, теарът, кино, изложби. Изкуството ще ви помогне да се докоснете до красивото в света. Не се отказвайте нито за миг да вярвате в това, че чудесата се случват.

Скорпион През тази седмица може да сте по-подозрителни от обикновено. Опитайте се това да не ви личи. Продължавайте да действате по същия начин. Не променяйте нищо в графика си или начина ви на работа. Не отлагайте срещи само, защото имате внезапно появили се резерви. Действайте по старите си възприятия и няма да сгрешите. Сега всичко е едно моментно настроение. Не му позволявайте да оставя следи.

Коя зодия си според Хороскопа на Маите? (2 част)

Стрелец Бъдете верни на най-добро в себе си. От вас ще се изисква повече тази седмица и ще го искате самите вие. Сега е време за промяна към добро и имате истинското желание да я осъществите. Много е важно да сте нясно с трудностите, които ще срещнете по пътя. Не се плашете от първата. С хубавите неща е така. Мислете за крайния резултат.

Козирог Тази седмица раздавайте повече усмивки. Напук на студеното време, отиващото си топло и всичко, което подсказва колко студено ще става тепърва. Важното е да поддържате вътрешния си огън. Имате много „гориво“. Не се колебайте да го споделите. В служебен план ви очаква изненадващ възход. Свят ще ви се завие, но за добро!

Водолей Продължавате да откривате положителното в себе си. Седмицата ще ви срещне с много нови хора, мнозина от които ще спечелят и доверието ви. В средата на периода е добро време за закупуването на уреди за кухнята. Наблегнете на функционалността, а не външния вид. През почивните дни очаквайте да бъдете ангажирани от роднини за леки ремонтни дейности.

Риби Тази седмица ще имате достатъчно задължения, които да не ви оставят време да се потапяте в тъжни мисли. Все пак по-често се сещайте да се усмихвате, защото не се знае кого и къде може да срещнете. Любовта дебне зад всеки ъгъл и в най-неподозирания момент.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *