Това е най-сексапилният самотен баща в света (снимки)

  • Wayne Skivington
    Wayne Skivington
  • Wayne Skivington
    Wayne Skivington

Изключително акробатичен самотен баща, който напуска университета, за да се присъедини към цирк в Лас Вегас, се превърна в Instagram знаменитост благодарение на очарователните си гимнастически каскади с неговия тригодишен син.

Уейн Скивингтън, който е роден в Хановер, Германия, но израства в Девън, има хиляди онлайн фенове, които обичат впечатляващите му подвизи със сина Роуън.

Самотеният баща, който днес е на 29 години, e спортен треньор в Leeds Metropolitan University, когато му е предложена роля в Cirque Du Soleil. Тогава е едва на 21 години.

Днес той може да се похвали с повече от 128 000 Instagram последователи, приемащи с възторг редовно постваните от него видеоклипове и снимки със сина му Роуън.

Уейн каза: „Да бъдеш самотен баща, който има две работни места и други интереси, като например изработването на мебели, не означава, че не разполагаш достатъчно време за детето си. Синът ми е винаги с мен“.
Така мъжът един ден случайно забелязва, че детето копира точно всичките му действия, след което започва да снима видеоклипове на двамата. Първоначално ги публикува в Instagram, за да могат да ги видят семейството и приятелите му, но е изненадан от лавината от положителни коментари от непознати.

Love hard and live big! @rowanskiv #cirqueitfit #love #life #live Photo credit: @marcopoker

Публикация, споделена от Wayne Skivington (@wayne_skiv04) на

По време на представленията на Zumanity Cirque Du Soleil в New York Hotel в Лас Вегас Уейн изпълнява акробатики на високо ниво два пъти на ден, пет пъти в седмицата, с партньор жена.

Отделно той отделя по около пет часа дневно за тренировки, в които обикновено участва и синът му.
Уейн започва да се занимава с гимнастика на четири години, когато баща му, който е военен, е разпределен в Херфорд, Германия. Първото му публично представление е за принцеса Ана по време на кралската визита през 1992 г.

Influenced by the big fight tonight! Missing my little dude like crazy! #cirqueitfit #fightnight @ethika

Публикация, споделена от Wayne Skivington (@wayne_skiv04) на

Той създава профила си Instagram преди  година, когато започва да публикува упражненията със сина си. За по-малко от 10 седмици е последван от 24 000 души.

Днес често получава съобщения от родители, вдъхновени от неговите видеоклипове, които се опитват да подобрят общуването с децата си.

Wayne Skivington

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *