Секс с надарено гадже – проблем или удоволствие?

  • 132443gf

Казват, че размерът няма значение, че е важно дали мъжът е добър любовник, а не колко му е голям. А вие какво гадже искате? Истината е, че жените не обичат нито прекалено малките пениси, нито огромните. Вторите може да изглеждат впечатляващо, но е възможно да създадат известен дискомфорт, а понякога дори болка по време на секс.

Виж какво да правиш, ако гаджето ти е много надарено:

Не започвайте, преди да се възбудиш хубаво – в никакъв случай не пропускайте или не претупвайте любовната игра, защото тя ще те възбуди и ще улесни проникването на пениса. А когато е голям, е много важно да си добре овлажнена.

Помоли го да проникне бавно – гаджето ти не бива да прониква в теб с едно рязко движение. Трябва да го вкарва малко по малко, за да не не боли, а и за да имаш достатъчно време да се отпуснеш както ти, така и вагиналните ти мускули. По този начин проникването ще бъде максимално безболезнено.

Използвайте лубрикант – ако имаш проблем с овлажняването или просто ти е по-комфортно с лубрикант, не го пропускайте никога. Също така е добра идея преди секс да си сложиш малко количество дълбоко във вагината. Топлината и твоята естествена влага ще го разпръснат, където е необходимо.

Не се паникьосвай – нормално е да се стреснеш, когато видиш надареното си гадже за пръв път голо. След това обаче трябва да се успокоиш и да помислиш рационално – вагиналните ти мускули са достатъчно еластични, за да поемат дори най-големия пенис на земята. Не забравяй, че след години от същото място ще излезе цяло бебе.

Прави си експерименти – има пози, които определено не са подходящи за надарени мъже. Има и такива, които се препоръчват за господа с големи пениси. Прочети малко информация в интернет и експериментирай. Така ще намериш позите, при които се чувстваш максимално комфортно.

Забави проникването, ако все още не си готова – любовната игра е минала, той е отделил достатъчно време, но въпреки това ти не се чувстваш достатъчно овлажнена. За да не те боли излишно, просто забави проникването. Може да го помолиш да ти направи орална любов, ръчна мастурбация или да обиколи с език ерогенните ти зони. Важното е да се отпуснеш и възбудиш максимално.

Използвай вагиналните си мускули – може да се опиташ да напъваш мускулите си, докато той прониква. Просто си представи, че се опитваш да изхвърлиш нещо от вагината си. Това упражнение ще ти помогне той да проникне по-лесно и безболезнено.

Разтвори хубаво краката си – препоръчително е да правите секс в пози, които ти позволяват да държиш краката си широко отворени.

източник: teenproblem.net

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *