5 неща, които трябва да знаете за малкия пенис

  • 132443gf

Въпреки че повечето жени са доволни от размера на пениса на партньора си, повече от половината мъже на планетата биха искали мъжкото им достойнство да е по-голямо. Това вероятно се дължи на нереалистичните размери, които порноактьорите демонстрират във филмите за възрастни.

Смята се, че средностатистическият размер на пениса, когато е в ерекция, варира между 11,9 и 16 см. В категория „малък“ попадат членове, които във възбудено състояние достигат дължина до 11,9 см.
Големият обаче не означава по-задоволителен секс. Ето и няколко факта, които може да вземете предвид, когато се сблъскате с по-малък размер.

Той е напълно нормално функциониращ

Това, че е с няколко сантиметра по-малък от средностатистическия размер, не означава, че е „повреден“. Той получава ерекция, еякулира и т. н.

Удължаването не си струва

Макар че има куп лекари и процедури, които обещават да увеличат мъжкото ви достойнство с няколко сантиметра, никоя не е лишена от недостатъци. Болезнено е, скъпо е и има голям риск да получите нарушения на функциите му.

Малкият пенис компенсира с други умения

Много мъже са комплексирани заради размера на пениса си и затова са овладели до съвършенство разни трикове в любовната игра. Например те често са изключително добри в оралните ласки и имат сръчни пръсти, които ви гарантират по няколко оргазма още преди самото проникване.

По-малко от 1% от мъжете имат микропенис

Най-малкият от всички измерени пениси е с дължина 6,8 см в ерекция, разкрива едно проучване.

Малкият пенис става „голям“ при определени позиции

Ако оставите психологическите бариери настрани, има няколко секс пози, които ще помогнат на жените да достигнат оргазъм по време на интимен акт с мъж с по-малък член. По статистика едва 20 % от жените получават върховно удоволствие при самото проникване. Пози като „кучешката“, „бобова лъжичка“ създава усещане за по-дълбоко проникване и пълнота.

източник: tialoto.bg

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *