Мегз пише история, превърна се в най-влиятелния играч

  • megz

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз е най-влиятелният играч във формата за всички времена. Вече над 10 години предаването е в родния ефир, но от продуцентския екип са категорични, че такъв играч не са имали в нито един сезон, пише Secret.bg.

Те са виждали какви ли не случаи и за разлика от масовите претенции, тя успява да отстоява позициите си, като се обосновава с лични възгледи, принципи и устои. Тя не проявява безпочвен инат, а застава зад собствения си морал и дългогодишен труд, като всяка седмица е с рекордни номинации, но вече месец и нещо бива спасявана от народа, който все повече й симпатизира.

Според хора от екипа на Big Brother, тя влиза в графа „прецедент“, тъй като всеки сезон има конкретна концепция и базов сценарий, а в случая Мегз е тази, с която се съобразяват и променят мисии и наказания, заради нейното поведение.

Тя не се трогва от негативното отношение на околните към нея, не изпада в истерични пристъпи и не успява по никакъв начин да бъде разклатена емоционално и психически. Нещо, което променя плановете на продуцентите ежечасно. Така от любовен сезон, тазгодишният се превърна в сезона на Мегз, която по всяка вероятност и днес ще бъде спасена, все пак всички спжетни линии се въртят около нея.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *