Нур пристана на звезда от „Арсенал“

  • 132443gf

Футболистът на английския „Арсенал“ Месут Йозил може и да е ревнив тиранин, но Амине Гюлше си го обича и не иска да бяга от него.

Доказателство за привързаността си към ритнитопковеца актрисата от „Сега и завинаги“ даде преди няколко дни в Лондон.

В британската столица екранната Нур Козан обяви на висок глас, че е склонна двамата да сключат брак. Тя прие предложението на гаджето си за женитба пред неговите и нейните роднини.

Годежът беше в един от най-луксозните лондонски ресторанти. На претрупаната с деликатеси „сватбарска“ маса присъстваха около двайсетина души – майки, бащи, братя, снахи, братовчеди…

По време на тържествения банкет Месут подари на Амине изящен пръстен и се държа с нея по-мило от всякога.

На трапезата той не приличаше по нищо на ревнивеца, който преди няколко седмици скръцна със зъби на красавицата и я принуди незабавно да ограничи достъпа на всички свои почитатели от мъжки пол до фейсбука си.

За годежа в Англия Гюлше замина директно от болничната си стая. Припомняме, че по време на снимки за реклама по-рано този месец тя получи остра болка над слабините и се наложи да бъде хоспитализирана по спешност.

Докато беше в клиниката, Амине не можеше да разчита на подкрепата на Месут. Футболистът нямаше как да й ходи на свиждане, тъй като трябваше да е на тренировки в Лондон.

Той помоли ръководството на отбора да го пусне в отпуск, за да се прибере за кратко в родината си, но получи отказ.

Йозил и красивата актриса се залюбиха преди 3 години. Връзката им започна малко след провеждането на конкурса „Мис Турция 2014“, който безапелационно спечели Амине, пише „Уикенд“. През 2015 година двамата сложиха край на отношенията си, но само временно.

В началото на 2017 година те решиха отново да съберат и го направиха.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *