Целувките, които задължително трябва да опиташ

  • kiss

Целувките са най-различни. Някои са нежни, други са страстни, трети са дори леко болезнени. Видовете целувки зависят както от партньорите, така и от настроението, в което са. Виж няколко категории целувки, които със сигурност трябва да опиташ, ако не си досега:

Гореща целувка – при нея има контраст, т.е, ако той пие чай, ти трябва да вземеш кубче лед в устата си или да изпиеш няколко глътки хладна вода. След това го целуни. Ако пък е обратното, т.е той яде нещо студено, например сладолед, ти трябва да изпиеш няколко глътки горещ чай, за да има контраст.

Агресивна целувка – тя обикновено е доста страстна и в нея може да има и нотка на обида. Захапи нежно крайчеца на ухото или устните му, а след това започни да го целуваш страстно.


Мокра целувка – овлажни хубаво устните си с нещо вкусно, горещо или прохладно и след това целуни гаджето си.

Нежна целувка – този тип целувка е най-подходяща, когато се каните да се разделяте. Започни да го целуваш нежно и продължително, за да отложиш момента на раздяла.

Eскимоска целувка – знаеш ли как се целуваш ескимосите? Като трият нослетата си едно в друго. Това придава на целувката оттенък на вярности и силна привързаност.

Сладка целувка – за целта ти е необходим десерт, който се харесва и на двамата. Хапни нещо вкусно, а след това го целуни нежно.

източник: teenproblem.net

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *