Как да разбереш дали той е добър в секса?

  • 132443gf

Всички жени мечтаят за нежен мъж навън и звяр в леглото. Държанието на един мъж издава много за това дали е добър в под завивките, или не. Това са нещата, по които ще разбереш дали един мъж може да ти достави истинско удоволствие:

Постоянно те дарява с близост. Щедрите хора са си щедри. На жените им харесва да бъдат докосвани, ако той го прави, значи умее да те задоволи.

Интересува се от мнението ти и те слуша, когато си говорите. Ако изобщо не го интересува какво мислиш, как се чувстваш, какво искаш, то под завивките също ще бъде егоист. Този мъж не те харесва и иска единствено секс за себе си от теб.

Има голям апетит. Това означава, че ще бъде така и в леглото, само че ще иска да изяде теб. Освен това големият апетит е и израз на енергичност. Щом се храни с настървение, вероятно ще има и енергия за изразходване.

Може да танцува. Ако се движи в ритъм, най-вероятно ще го пренесе и в леглото, тъй като подвижните и гъвкави мъже разнообразяват с различни пози.

Уважава жените. Мъжете, които не уважават жените не са добри в леглото. Обикновено това са наранени, егоцентрични и комплексирани мъже. Ако той има силна връзка с майка си, подарява подаръци на сестра си и има приятелки, които го обожават, това означава, че ще се чувстваш страхотно по време на секс с него, и не само тогава.

Не е нахален и не се изтъква пред другите. Този тип мъже никога не се славят с уменията си в леглото. А нахалните мъже са такива, защото, най-вероятно, нямат много постижения с жените.

Гледа те. Ако всеки път, когато правиш нещо, обръщайки се забелязваш, че той не сваля поглед от теб, със сигурност изгаря от желание да ти покаже какво може в леглото.

Мирише много хубаво. Миризмата е едно сред най-важните, неща, когато става дума за привличане, а и това е знак, че мъжа се поддържа. Вече нямаш търпение да разбереш как ще бъде секса с него, нали?

Имал е проблеми в миналото. Мъжете, които никога не са се изправяли пред трудности не знаят как да реагират на проблемите, които могат да възникнат по време на секс.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *