Деси Фотосесията маха силикона

  • desi

Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова взриви ефира на Нова телевизия с решението си. Пред камерата на „Събуди се“ тя заяви, че ще намали силиконовия си бюст и устните. Деси е категорична, че не съжалява за нищо в своя живот. „В дадения момент така съм усетила, че трябва да го направя и съм го направила. Всеки човек минава през различни етапи от своя живот“, сподели тя.

„Първо направих устните си. Имам и силиконови импланти, скули с филър, мезотерапии, поправки на носа. Корекциите направих за мое самочувствие, а не заради мъж. Те ми дават увереност, поглеждам се в огледалото и се харесвам”, разказва Деси, която обра зрителския вот на предното издание на „Плеймейт на годината“.

„Смятам, че всяко момиче, което има някакъв проблем и го потиска, не е лошо да си направи корекция, но да го направи в рамките на нормалното. Да избере точният лекар и да се вслуша в съветите му. Голямата ми грешка беше, че аз не се вслушах в тях и поисках всичко по много”, признава плеймейтката.

Деси е категорична, че медиите са виновни за огромното количество силикон в България. „Ако някоя певица си покаже зърното, това ще бъде на първа страница. Това се котира в България. Когато съм в чужбина всички ме гледат странно, личи си кои сме българките“, сподели Деси.

Тя е решена да намали гръдната си обиколка, както и устните чрез операция.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *