Атанас Колев мачка студентка, забрави за Мария Илиева

  • atanas-kolev

Рапърът Атанас Колева прежали Мария Илиева и я замени с млада студентка по медицина. Изпълнителят, който имаше шумна връзка с певицата, очевидно най-накрая е успял да се съвземе след всичко, което тя му причини. Освен че двамата прекратиха връзката си със скандал в популярно варненско заведение, Мария изтри всичките му песни и от продуцентския й лейбъл „Стерео Стая“.

Към днешна дата Атанас се самопродуцира, а сега явно е срещнал и новата истинска любов. Изпълнителят на „Честно и нечестно“ публикува снимка в инстаграм профила си, на която позира с красавица с роза в ръка, пише „Телеграф“, цитиран от Secret.bg.

От профила на момичето се вижда, че тя не е певица, нито пък танцьорка и се занимава с нещо много по-сериозно като медицина.

Наско паралелно с развитието на музикалната си кариера, изучава и медицина във Варна и със сегашната му половинка се залюбили именно в университета. Името й е Надя Неделчева, а според запознати връзката им е сериозна и двамата са заедно от няколко месеца.

Медичката обича да се снима понякога и в доста оскъдно облекло, но позира и с лекарска престилка. Двамата не крият връзката си и изглеждат много щастливи заедно. Не така стояха нещата с Илиева, тъй като тя беше скандално по-възрастна от Наско – с над 19 години.

Comments

comments

Svobodno.bg

Материалът е написан от екип на Svobodno.bg.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *